Акумулаторни мотори – опасни ли са те за нашите деца

Акумулаторен мотор

Акумулаторни мотори – опасни ли са те за нашите деца

 

Пазарът днес изобилства от какви ли не забавления, насочени както към най-малките, така и към подрастващите вече малчугани. Родителите знаят, че щом мъничето навърши своята първа годинка, то се превръща в един деен и активен млад човек.

 

Съвременните момченца и момиченца още от раждането си проявяват усет към модерните, функционални и забавни играчки. Факт е, че преди няколко десетилетия подобни творения не са се предлагали на пазара и малките човечета не са можели да се възползват от тях.

 

Днес обаче картинката изглежда коренно различно. Родителите имаме възможност да запълним часовете за игра по великолепен и пълноценен начин. Ще ви сблъскаме отблизо с модерните акумулаторни мотори, които се превърнаха в хит сред най-малките.

 

Тези возила са толкова примамливи като дизайн, че дори най-големите експерти на мотоциклети ще потвърдят, че са аналог на реалните превозни средства. Детайлите са изпипани до съвършенство, всеки един елемент, участващ при направата на возилото, е изработен прецизно.

 

Дали обаче превозното средство е безопасно за нашите деца? В днешната статия ще се посветим на това да разкажем малко повече за мотоциклетите с акумулаторна батерия. Ще разкрием част от техните специфики, представляващи важност за купувача.

 

Какво да знаем за акумулаторните мотори, преди да ги закупим

 

Както става ясно, те са желани от всеки пакостник. С тях децата могат да се забавляват както на открити терени, така и на закрити пространства. Подходящи са за разходки в парка, по алеи, детски площадки и т.н. Те са истинско забавление, което освен че радва малчуганите, въздейства и благоприятно върху развитието им.

 

Благодарение на мотоциклетите, малките деца подобряват пространственото си ориентиране. Умеят да пазят баланс, което е много важно за по-нататъшното развитие на наследниците ни.

 

Моделите, които са предназначени за най-малките, се изработват с три гуми ,така че да бъдат по стабилни, докато ги управляват. Отделно от това акумулаторната батерия е от 6 волта.

 

Онези, които не са запознати със спецификите на батериите, е добре да знаят, че превозно средство с акумулаторна батерия от 6 волта не може да развие повече от 3 -4 км. ч. Това значи, че дори да се стигне до челен сблъсък, малчуганите няма да пострадат или да се наранят.

 

Ако все пак се тревожите твърде много за тяхната безопасност, има още нещо, което не сме споменали.

 

На ваше разположение е дистанционно управление, представляващо родителски контрол. Можете да го ползвате в моментите, в които сте навън и съществува някаква потенциална заплаха за малкия шофьор. Вие сами решавате кога да оставите всичко в ръцете на наследника си, гласувайки му пълно доверие.

 

Моторите, които са насочени към по-големите деца, на възраст между 3 – 6 години, са с акумулаторна батерия от 12 волта. Това значи, че те развиват скорост до 8 км. ч. Обикновено се произвеждат с две гуми и са малко по-трудни за управление. Подходяща придобивка са за мъниците, които вече имат известен опит с шофирането на детски мотор или друго возило.

 

За да не губете още време, нашето предложение е да посетите онлайн магазина kikiriki.bg. Там ще попаднете на безкрайно разнообразие, включващо различни цветове, дизайни, модели мотоциклети с акумулаторна батерия, сред които да избирате.

 

Подарете на детето си забавлението, за което мечтае!





{START_COUNTER}